Jätteroligt att ni är intresserade av mig som bröllopsfotograf!

Det första ni gör nu är att ni skickar mig ett mejl för att få en pdf-fil med mina förslag på bröllopsupplägg och många andra bra tips inför fotografering under er bröllopsdag.

Är ni sedan intresserade av att boka mig, börjar vi med ett bokningsmöte. Under mötet tar vi en fika, ni får se fler av mina bilder och tillsammans planerar vi upplägget för er fotografering.
För mig är det jätteviktigt att ni väljer mig som fotograf för att ni gillar mina bilder och för att ni känner er trygga med mig som fotograf. Jag skriver kontrakt med alla mina brudpar, både för er och min trygghet.

Vad kostar en bröllopsfotograf

Bröllop kostar från 6.500:- för en porträttfotografering om 1,5 timma
till 35.000:- för två dagar inklusive ett lyxigt fine-art album.

Får vi våra bilder högupplösta?

Ni får era bilder i ett  högupplöstformat, både i färg och i svartvitt. I alla paket utom porträttpaketet ingår alla bilder högupplösta.
Vill ni vara säkra på att få högsta kvalitet på era förstoringar hjälper jag även till med utskrifter och produktion av tackkort och design av album.

Kan vi anlita dig enbart för en porträttfotografering?

Självklart gör jag även porträttfotograferingar, dock på lördagar under högsäsong, men gifter ni er på en torsdag i juni, gärna.
Detta för att det är under de längre fotograferingarna som jag känner att jag kan ge er både de bästa bilderna och de finaste berättelsen om er dag. Jag tror på att skapa minnen och minnena består av alla små ögonblick under dagen, inte bara porträtt.

Varför ska ni välja mig som fotograf?

För att ni gillar mina bilder.
Jag vet också att en av mina starkaste sidor som fotograf är att få er att känna er bekväma framför kameran. Dessutom är jag bra på att smälta in i omgivningen så ni kommer inte märka så mycket av mig, när det inte behövs såklart. Och framförallt, mitt mål är att ni får en avslappnad och glad bröllopsdag där jag förmedlar den glädje och de känslor som finns under dagen – allt från de viktigaste ögonblicken i kyrkan till den fina blicken ni kastar på varandra under minglet och som ni inte tror att någon ser.

Vad använder du för utrustning?

Jag är absolut ingen tekniknörd och det viktigaste för mig är inte om jag har den senaste versionen av det dyraste objektivet eller inte. Det absolut viktigaste för mig är att jag känner mig säker och trygg med min utrustning. Jag vill veta att den levererar och inte går sönder. Av säkerhetsskäl har jag alltid med mig två kamerahus från fujifilm samt passande objektiv. Det finns alltid en blixt eller två i väskan. Jag använder dem dock ytterst sällan. Eftersom jag inspireras av dagsljus är blixten endast ett komplement för mig.