December 25, 2017

Tack för ett fint 2017

Tack alla kunder för ett fantastiskt 2017, det har varit ett både utmanande år och underbart år, för mig som fotograf och privat.
Det var jättedumt att gå och bryta en axeln mitt under bröllopssäsongen, men nu har jag provat det och kommer förhoppningsvis aldrig göra det igen. Jag är hel igen och starkare än någonsin.

Ur den erfarenheten kom så mycket positivt.
Jag inser  att jag har de mest förstående och underbara brudparen. Tillsammans så skapade vi i somras de mest underbara bröllopsbilderna, trots förutsättningarna, de blev bättre än på flera år.
Jag fick i somras också tillbaka en enorm kärlek till bröllopsfotograferandet, det har aldrig varit så kreativt och härligt som iår.

Jag började året med att åka med Rabaldergänget till södra Spanien, en fantastisk resa. Och inte har jag visat en enda bild från de fotograferingarna, trots att jag är jättestolt över dem, det kommer nu i januari.

Familjerna jag fotograferade;
Ni som valde så fina matchade kläder, ville fotografera ute i ett soligt och krispigt januari, stod ut med blåsiga sommareftermiddagar vid Sävelången, lät er lilla treåring hålla ett tomtebloss på varenda bild.
Ni var så bra!
Om ni andra funderat på att fotografera era barn, gör det, och gör det tillsammans med er vuxna, barnen älskar bilderna på er alla tillsammans, i många år framöver.

Så till slutet av året, då jag fick ett plötsligt sug efter att få lära mig något nytt, så jag tog en kurs i digital marknadsföring på Berghs School of Communication.
Nu är jag så pepp på att styra upp mina digitala medier, kanske hjälpa någon annan med detsamma och satsa fullt för 2018 med alla sorters fotograferingar!

Det här några av mina favoriter från året, fler kommer i de blogginlägg jag planerar att skriva under årets tre första månader.

Mode Rabalder spanien bröllop, baldersnäs, preshootHotelrum Nääs Fabriker baldersnäs, bröllop, höstbröllopjul, julkort, barnjulkort

SHARE