August 14, 2009

Planket och en hel del reigeringsarbete

Den här lördagen ska jag varken röra en systemkamera eller sitta vid datorn. Om tio minuter beger jag mig till slottskogen och Way out West, det kommer bli en suverän helg med en massa musik.

Imorgon kommer jag dessutom ställa ut lite bilder på planket. Från kl tolv och framåt vid majvallen har ni chansen att se 140 fotografer ställa ut sina bilder, missa inte det. Själv är jag där på morgonen, men tyvärr inte så mkt under dagen, kan ju inte missa musiken.

Sen min senaste post här har jag redigerat i mängder, det kan tyckas att jag inte gör så mkt med alla mina bilder, men titta på exemplet här så ser ni en rätt stor skillnad.

Bilden är på härliga Pia och Jocke, nere vid Fiskebäckssmåbåtshamn den 8 augusti, mer bilder på dem kommer.

exempel

SHARE