om linda

Att fotografera och förmedla känslor via bild är det jag älskar och brinner för. Det är det jag tänker på när jag somnar och det tänker på när jag vaknar.

Jag är fotografen som alltid är avslappnad, glad, lugn i alla situationer. Jag är också fotografen som kan vara jätteklantig, men inte så att det går utöver någon annan än mig själv. Det är jag som nästan trillar ner för ett stup när jag tar gruppbilder; det är jag som hoppar så att jag visar mina trosor på familjebilderna… japp ni förstår. Men, jag tror att det är just för att jag gör sådana saker själv framför kameran som gör att jag får andra att vara lugna och avslappnade. Att kunna slappna av framför kameran är viktigt oavsett om det är ett körkort eller ett bröllop med 150 gäster som ska fotograferas.

Mitt företag heter Fotograf Linda Jönér och drivs av mig sedan det grundades 2007. Bröllop, personalfoton, familjebilder samt arkitektur är vad jag fotograferar mest.

Jag bor utanför Göteborg, men utgår under somrarna även från Halmstad och Lidköping.
Under 2014 ställde jag upp i mitt första SM i porträttfotografi och fick med mig ett hedersomnämnande i kategorin Fine-art porträtt hem.
Jag är medlem i Svenska Foto Gruppen (SFG) och i bröllopsfotografer.com Behöver ni tips inför bröllopet är bröllopsfotografer.com en jättebra sida att besöka.