August 25, 2015

Jinous & Rickard, högsommarbröllop på Aspenäs Herrgård

Aspenäs Herrgård ligger i min hemkommun, Lerum och det är den venue jag återkommer till mest sommaren 2015. Ingen kan vara lyckligare än jag för det, inte när jag får föreviga såhär fina människor som Jinous & Rickard.
Sommaren 2015 har inneburit många timmar fotograferandes bröllop. Om jag inte hade världens bästa jobb hade det varit en tuff sommar. Men jag vill verkligen skrika ut dethär till hela världen, “jag har världens bästa jobb”, och jag älskade varje minut jag spenderade med Jinous & Rickard.
Om någon vecka kommer ytterligare ett fint bröllop på Aspenäs, min plan är att visa mer av lokalen och omgivningen i den posten så idag får ni ser mer av porträtten. Tack Jinous och Rickard!WeddingportraitsAspenäs Herrgård, bröllopsporträtt

SHARE