Tängsta Gård

En härligt, regnig och grå sommardag typisk för sommaren 2017, gifte sig Linnea och Mikael på Tängsta Gård utanför Köping.
Vigselplatsen ligger fantastiskt vackert nere vid en ån. Ladan har två våningar och flera rum som gör det så smidigt att flytta festen från middag till tex dans utan att behöva vänta på att lokalen röjs. Jag sov på Tängsta mellan fredag och lördag i deras mysiga sovsal. Här hittar ni deras hemsida om ni bli nyfikna: www.tängstagård.se

Bröllopsdagen

På bröllopsdagen var jag med Linnea och Mikael från att de förberedde sig till de satte sig för huvudrätten på kvällen. Till skillnad från det halv bra vädret ute var känslan under dagen underbart varm och fin.
En bröllopsdag innebär alltid en viss del av nerver och stress, men här fanns Linnea och Mikael så lugna och fina hela tiden, precis som deras vänner och toastmadame.
Allt flöt på superbra, lagom mängd tårar och skratt under talen vid middagen. Till vår planerade solnedgångs session, då kom regnet och ville annat, så det blev istället en “solen försvinner in i regnet session” och jag tror inte mina eller Linneas skor någonsin blir vad de en gång varit efter vår tur i leråkern.

Det är många bilder detta galleri, men det är värda att ses.

Enjoy.

SHARE