February 19, 2016

Lite tankar från en fotograf…

I perioder när det är för mycket både i företaget och hemma så tänker jag lite mer än jag borde.
Jag tänker på mina killar jag inte hinner träffa tillräckligt, på mannen som får göra lite mer än han borde hemma och på mina vänner jag vill ringa. Jag funderar över om jag verkligen vill jobba som jag gör, och vad det är som driver mig.
I lördags hade vi drop-in bröllop på Nääs Fabriker och då blev så otroligt tydligt för mig varför jag gör vad jag gör!
Inte är det för att tjäna pengar, inte för resa över hela världen och plåta kändisars bröllop.
Nej, jag gör jag gör för att skapa minnen för mina kunder,  för föräldrarna som kommer till mig med sina barn och för de äldre som vill ha en bild på alla sina barn och barnbarn, för mina brudpar med små, som stora bröllop. Det jag vill är att avbilda ögonblick och skapa minnen, det räcker bra så!

Emmelie & Stefan så fina på sin bröllopsdag, även en 30 minuters drop-in fotografering kan skapa fina ögonblick!

bröllopsfotografbröllopsfotograf

SHARE