February 9, 2018

Bröllop på Nääs Fabriker

Nääs Fabriker är platsen där jag själv gifte mig för tre år sedan, men även platsen där jag har min studio och fotograferar en stor del av årets bröllop.
Idag gjorde jag ett nytt galleri där jag kommer att samla en mängd bilder från bröllopen som jag fotograferar på här på Nääs Fabriker.
Här finns de finsate miljöer, alla årstider.

Jag kommer även fylla på med fler bröllop där framöver, men först blir det en veckas ledigt med mina sportlovslediga barn. Så varsågod två bilder från bröllop här på Nääs Fabriker och två på min familj i fjällen, målbilden såhär fredagen före sportlovet, med två fotograferingar kvar att göra och en hel del packning kvar att ta sig igenom.wedding, Nääs Fabriker, Bröllop Nääs Fabriker, Bryllup Nääs fabriker Bröllop på Nääs Fabriker, bröllop i Lerum, Nääs Fabriker, bröllopsfotografbarnfotograf, familjefotograf, Linda jÖnér barnfotograf, familjefotograf, Linda jÖnér

SHARE