Fotograf Linda Jönér » Barnfotograf, Bröllopsfotograf, reklamfotograf med studio i Nääs Fabriker, i Lerum

  • Welcome to the site. I’m so
    glad you stopped by today.

    Stick around and get to know me.
    I’d love to get to know you too.

    • HELLO

Jo jag har varit jättedålig på att blogga i år, verkligen jättedålig.

Det har varit en sommar full med fantastiska bröllop och många andra roliga jobb.
Kikar ni in på mitt Instagram ser ni att jag lever. lindajoner.se

Fotokursen kommer tillbaka: Fotokurs för föräldralediga, den 27e september och 4e oktober är det planerat. Ni får lära er allt ni vill vet om att plåta med systemkamera och hur ni gör för att få bilderna att se ut som ni vill. Kika in på min facebook sida för mer detaljer om kursen.

Nu tar jag semester i en vecka, sen är hösten här och då ska jag blogga alla sommarens fina bröllop.

Hållö, bröllop, Fotograf Linda jönér

I perioder när det är för mycket både i företaget och hemma så tänker jag lite mer än jag borde.
Jag tänker på mina killar jag inte hinner träffa tillräckligt, på mannen som får göra lite mer än han borde hemma och på mina vänner jag vill ringa. Jag funderar över om jag verkligen vill jobba som jag gör, och vad det är som driver mig.
I lördags hade vi drop-in bröllop på Nääs Fabriker och då blev så otroligt tydligt för mig varför jag gör vad jag gör!
Inte är det för att tjäna pengar, inte för resa över hela världen och plåta kändisars bröllop.
Nej, jag gör jag gör för att skapa minnen för mina kunder,  för föräldrarna som kommer till mig med sina barn och för de äldre som vill ha en bild på alla sina barn och barnbarn, för mina brudpar med små, som stora bröllop. Det jag vill är att avbilda ögonblick och skapa minnen, det räcker bra så!

Emmelie & Stefan så fina på sin bröllopsdag, även en 30 minuters drop-in fotografering kan skapa fina ögonblick!

bröllopsfotografbröllopsfotograf

bröllopsfotografNär lördagen närmade sig och snön låg vit på marken i Göteborg var vi alla överlyckliga, detta är inget man förväntar sig en lördag i januari i Göteborg. Det var lite kallt men Amanda och Håkan kämpade på bra i kylan, att vi dessutom hade med oss deras lilla Melvin en del av porträttfotograferingen var som lingonen på moset.
Vigseln ägde rum i St Birgittas Kapell, och festen på River Cafe, dit kom vi först när det blivit mörkt ute, vissa lite senare än andra, då Älvsnabben var väldigt snabb just denna dag.
Tusen tack Amanda och Håkan för att jag fick vara med er och fotografera åtminstone ett riktigt vinter bröllop i år.bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf, vinterbröllopbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf, vinterbröllopbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf, vinterbröllopbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf

M o r e   i n f o